Webinar Hrana&Zdravlje – praksa proizvodnje bezbednih morskih plodova

U četvrtak,2. juna, sertifikaciono telo TÜV SÜD održava jednočasovni webinar gde će se:
· govoritio pitanjima koja se odnose na bezbednost morske hrane, kao što su složenosttržišta i lanca snabdevanja, promenljivi uslovi i pregled opasnosti morskihplodova,
· obezbeditiinformacije za procenu rizika, kontrolne smernice, regulative i
· diskutovatio značaju obezbeđivanja bezbednosti hrane koristeći bezbedne prakse proizvodnjemorskih plodova na osnovu PRP i HACCP-a.
Iskoristiteovu priliku da pitate eksperta bilo kakva pitanja koja imate u vezi sa praksombezbednosti morskih plodova.
Webinaru bitrebalo da prisustvuju:
· stručnjacikvaliteta i bezbednosti hrane
· distributerii proizvođači morskih plodova
Ukolikoželite da se detaljnije informišete i da se pridružite ovom webinaru, višeinformacija možete naći OVDE.